Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Orenco Systems Inc

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Orenco Systems Inc η DIALYNAS S.A.


Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Orenco Systems Inc. σε Ελλάδα & Κύπρο

Η Dialynas S.A. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Orenco Systems Inc. στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ευρώπη και την περιοχή της Μεσογείου. Αναλαμβάνει την εισαγωγή, συναρμολόγηση και διανομή των συστημάτων της εταιρείας. Η Orenco Systems δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες, σε 5 ηπείρους, παράγοντας συστήματα και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και αντοχής για σηπτικές δεξαμενές και οικολογικά και φυσικά συστήματα επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων. Τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την καινοτομία, τις χαμηλές ενεργειακές απαιτήσεις, την απλή λειτουργία και τις ελάχιστες ανάγκες συντήρησης τους.

Το σύστημα AdvanTex® είναι ένα προσιτό σύστημα, εύκολο στην εγκατάσταση και λειτουργία του, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε πραγματικές ανάγκες.

Το σύστημα AdvanTex® ανήκει στα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Αποτελεί μια εφαρμογή αερόβιας επεξεργασίας, που αποδίδει τριτοβάθμια εκροή, ιδανική για αποκεντρωμένα συστήματα. Η λειτουργία του βασίζεται σε αυτή των συστημάτων προσκολλημένης βιομάζας. Το πληρωτικό υλικό είναι πλαστικό πορώδες υπό μορφή φύλλων ινώδους υφάσματος που έχει δοκιμαστεί και αξιολογηθεί από το American National Standards Institute (ANSI). Έτσι, το AdvanTex® μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις εγκαταστάσεις που παράγουν αστικά – ξενοδοχειακά λύματα από 5 έως 10.000 κατ. Το AdvanTex® είναι ένα σύστημα αξιόπιστο, λειτουργικό, αποδοτικό και ελαστικό ώστε να προσαρμόζεται σε μεγάλες διακυμάνσεις φορτίσεων (από 1-120%).

Η τεχνολογία AdvanTex® προσφέρει:

1.

Εξοικονόμηση χρημάτων ταχεία απόσβεση:

Γρήγορη απόσβεση χρημάτων που εξασφαλίζεται μέσα από το πολύ χαμηλό λειτουργικό κόστος και την υψηλή απόδοση των συστημάτων. Με κόστος λειτουργίας 5-10 φορές μικρότερο από τους παλιούς κλασικούς βιολογικούς, πραγματοποιείται πλήρης απόσβεση σε μερικά χρόνια και ως εκ τούτου μέγιστο όφελος.

2.

Διάρκεια & ευκολία: 

Mεγάλη διάρκεια ζωής, μεγάλος χρόνος εγγύησης και εξαιρετικά απλή λειτουργία.

3.

Υψηλή ποιότητα & αισθητική χωρίς θόρυβο & οσμές: 

Σεβασμός  στο φυσικό περιβάλλον και στην ποιότητα ζωής και στην αισθητική του χώρου στον οποίο τοποθετούνται. Σχεδιάζονται και τοποθετούνται κλειστά, με αισθητική εμφάνιση, και αθόρυβη και άοσμη λειτουργία.

Συστήματα AdvanTex

Residential BioTube - Effluent Filters (FT)


%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b18 %ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b16 dsc00463

 

Σύντομη Περιγραφή PDF
BioTube Filter Facts
Download
BioTube 8″-15″ Technical Data Sheet
Download
BioTube 4″ Technical Data Sheet Download

BioTube Universal Pump Vaults


biotubepvu_full_002 pv48 wpid-2014042395163930

Σύντομη Περιγραφή PDF
BioTube Universal Pump Vaults Product Sheet
Download
BioTube 12″ Simplex Pump Vaults Technical Data Sheet
Download
BioTube PV Series Pump Vaults Technical Data Sheet
Download