Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Νέα

Τα νέα της ΔΙΑΛΥΝΑΣ Α.Ε.

Υπογραφή σύμβασης για τον Βιολογικό Καθαρισμό της Νεάπολης

Υπεγράφη σήμερα, 29-07-2021 μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α. Αγίου Νικολάου και εκπροσώπου του Αναδόχου, η σύμβαση του έργου: «Η/Μ Αντλιοστασίων και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Πόλεως Νεάπολης και Οικισμών Βουλισμένης – Λατσίδας», προϋπολογισμού 4.395.800,00€ με Χρηματοδότηση από το Ε.Π. «Υποδομές μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» της Περιφέρειας Κρήτης, καθώς και από την Δ.Ε.Υ.Α. Αγίου Νικολάου.

Το εν λόγω έργο αποτελεί το Υποέργο 1 της Πράξης «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων πόλεως Νεάπολης και οικισμών Βουλισμένης – Λατσίδας και συνοδά έργα». Συγκεκριμένα, αφορά στην κατασκευή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, ενώ περιλαμβάνει επίσης την προμήθεια και εγκατάσταση όλου του Η/Μ εξοπλισμού 3 αντλιοστασίων.

Τονίζεται, ότι η Εγκατάσταση της Νεάπολης θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων στην Ευρώπη με χρήση της τεχνολογίας φίλτρων υφάσματος προσκολλημένης βιομάζας.

Τέλος, κατόπιν της κατασκευής του έργου, ο Ανάδοχος θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία – συντήρηση της εγκατάστασης για περίοδο δέκα ετών.

You may also like
Υπογραφή συμβάσεων για βιολογικούς καθαρισμούς σε Κερατόκαμπο, Καστρί & Χόνδρο, Δ. Βιάννου
Νέες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων για τη ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου