Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

13ο Εξειδικευμένο Συνέδριο για τα Μικρά και Αποκεντρωμένα Συστήματα επεξεργασίας Νερού και Υγρών αποβλήτων

Αργυρή χορηγός η εταιρεία Dialynas S.A.

13ο Εξειδικευμένο Συνέδριο για τα Μικρά και Αποκεντρωμένα Συστήματα επεξεργασίας Νερού και Υγρών αποβλήτων

Συμμετοχή της εταιρείας Dialynas S.A στο 13ο Εξειδικευμένο Συνέδριο για τα Μικρά και Αποκεντρωμένα Συστήματα επεξεργασίας Νερού και Υγρών αποβλήτων, Αθήνα, 14-16 Σεπτεμβρίου

Αργυρή χορηγός η εταιρεία Dialynas S.A. στο 13ο Εξειδικευμένο Συνέδριο για τα Μικρά και Αποκεντρωμένα Συστήματα επεξεργασίας Νερού και Υγρών αποβλήτων που συνδιοργάνωσαν το Εργαστήριο Υγειονομικής Τεχνολογίας του Τομέα Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος (ΥΠΠΕΡ) της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με τον Ελληνικό Υδατικό Σύνδεσμο (Ε.Υ.Σ.) στην Αίγλη Ζαππείου στην Αίθουσα Ολυμπία, στην Αθήνα, από τις 14-16 Σεπτεμβρίου 2016.
Η εκδήλωση έφερε σε επαφή ερευνητές, μηχανικούς, ακαδημαϊκούς που ασχολούνται με τα ύδατα, βιομηχανίες και δημόσιους φορείς προκειμένου να ανταλλάξουν τεχνογνωσία και καλές πρακτικές. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε διάχυση καινοτόμων συστημάτων, τεχνολογιών και διαδικασιών που μπορούν να εφαρμοστούν σε μικρές και αποκεντρωμένες περιοχές για την διαχείριση του νερού και των υγρών αποβλήτων.
Το συνέδριο περιλάμβανε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού νερού, από την εξαγωγή νερού μέχρι και την διάθεση των επεξεργασμένων λυμάτων και την επαναχρησιμοποίηση τους.
Η εταιρεία Dialynas S.A συμμετείχε στο 13ο Εξειδικευμένο Συνέδριο για τα Μικρά και Αποκεντρωμένα Συστήματα επεξεργασίας Νερού και Υγρών αποβλήτων. Το θέμα της παρουσίασης ήταν “Decentralized wastewater treatment using textile filters: the Hellenic experience”. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της εταιρείας Δρ. Εμμανουήλ Διαλυνά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You may also like
Επέκταση του Επίσημου Πεδίου Εφαρμογής της Διαπίστευσης για το Εργαστήριο Δοκιμών
Holistic – Ολοκληρωμένη Διαχείριση Νερού σε Αστικά Οικιστικά Συγκροτήματα
Advantex AX15RT
Συμμετοχή στο Project AQUASYN

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.